11. kolovoza uslijedila je završnica 4. Malonogometnog turnira zaselaka Općine Proložac.  Od 13 zaselaka koji su se prijavili (Nuga, Budim, Ričice, Škarpa, Texas, Brdo, Buljanija, Lug, Most, Podi, Dubrava, Sridnje Selo, Dolića Draga) turnir je osvojila ekipa ŠD-PODI iz Prološca Gornjeg, koja je u finalnoj utakmici u neizvjesnoj borbi do zadnje sekunde pobijedila ekipu Nuga rezultatom 4:3.

Športskom društvu PODI je ovo 3. titula u 4 godine čime su zadržali status najtrofejnije ekipe. Osim njih 1 naslov ima baš finalist ekipa Nuga iz Postranja.

Utakmicu za 3. mjesto igrali su Brdo protiv Dolića Drage i pobijedilo je Brdo rezultatom 4:2.

Treba spomenuti kako su prije finala u nogometnim vještinama sve prisutne zabavile žene Prološca koje su odigrale revijalnu utakmicu.

Najbolji strijelac turnira je bio Antonio Vidulin Žuma (Dolića Draga), najbolji golman Josip Buće (Nuga)  a najbolji igrač turnira proglašen je Mario Šimić (Podi).

Organizatori su se potrudili da finale bude organizirano na najvišem nivou uz svjetlosne efekte, pojedinačno prozivanje igrača iz svlačionice, posebne efekte prilikom dodjele pehara i nagrada. Hvala i g. Željku Mikuliću koji se potrudio za poseban zvučni i svjetlosni ugođaj.

Finale je odigrano pred prepunim tribinama, uz glasno navijanje, i ne pamti se toliki broj gledatelja na turniru.