Otvorena nova a ujedno i jedina cvjećarna u Općini Proložac. Cvjećarnu je otvorila mlada obitelj iz Prološca, mjesta Šumeta, koja je pokazala da se ipak može, da nije sve tako crno, da treba vjerovati u sebe, u svoje sposobnosti i da treba imati viziju i uložiti sve resurse i napraviti sve predkorake kako bi se se ta vizija i ostvarila.

Kristina i Frano Rako su povratnici iz Njemačke koji su odlučili kako žele podizati obitelj na svom ognjištu,  i da svojim trudom  mogu i ovdje zaraditi za dostojan život.

Pokazali su odvažnost da uđu u poduzetničke vode gdje čovjek dobiva i moć stvaranja, moć kreiranja puta za svoj poslovni subjekt.

Na tom putu od velike pomoći im je bio poticaj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koji im je omogućio da kupe praktički svu opremu i osigurao sredstva za siguran početak.

Cvjećarna “Feral” nalazi se nasuprot župne crkve Sv. Mihovila u Prološcu i sigurni smo da će biti omiljeno mjesto za kupnju cvijeća većine Proložana.

Kristini i Frani želimo puno sreće na njihovom poduzetničkom putu, i za nadati se da i oni biti putokaz za ostale da se ipak može,  da će pružiti tračak optimizma i drugi pogled na situaciju, da će pokazati da ljudi moraju uzeti sudbinu u svoje ruke i izboriti se. Sretno!